UKK

Kokoamme tällä sivulle vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit esittää kysymyksesi Ravelry-ryhmässä tai lähettää meille viestiä.

En haluaisi ostaa lippua heti kun ne tulevat myyntiin. Kauanko uskallan odottaa? 
Suosittelemme, että ostat lippusi mahdollisimman pian. Tapahtuman järjestäminen on riippuvaista siitä, saammeko myytyä tarpeeksi kurssilippuja. Mikäli lippuja ei myydä määräaikaan mennessä tarpeeksi, ei kurssia valitettavasti voida toteuttaa. Täten pyrimmekin kasaamaan teille mahdollisimman herkullisia ja mielenkiintoisia kursseja ja toivomme että ostatte lippunne ajoissa.

Miten lippujen ostaminen tapahtuu?
Liput tulevat myyntiin Zupticket-palvelun kautta. Kun olet ostanut lipun, se tallentuu omaan zupticket-lompakkoosi. Pääset tarkastelemaan ostettuja lippuja lataamalla zupticket-sovelluksen puhelimeesi. Sähköinen lippu tarkastetaan kurssipaikan ovella. Suorat latauslinkit sekä lisätietoa palvelun käytöstä löydät zupticketin verkkosivuilta https://www.zupticket.com/UKK

Mitkä kurssit ovat opetuskieleltään suomeksi ja mitkä englanniksi?
Kurssitiedoissa lukee opetuskieli.

Onko festareilla muuta ohjelmaa kuin kursseja? 
Neulefestareilla on myös iltaohjelmaa.

Olen ostanut lipun kurssille  mutta en pääsekään paikalle, kuinka toimin?
Lipun ostaminen on sitova päätös. Lippuja ei voi palauttaa tai vaihtaa.
Mikäli et syystä tai toisesta pääse tulemaan kurssille, voit koettaa saada kaupattua lippusi eteenpäin Neulefestareiden Ravelry-ryhmässä. Viime vuonna iso osa kursseista myytiin loppuun hetkessä, joten voit hyvinkin löytää lipullesi ostajan. Zupticketistä ostetun lipun voit lähettää uudelle omistajalle sähköpostitse.

Koska markkina-alue on auki?
Neulefestareiden markkina-alue on auki kaikille perjantaina ja lauantaina alkaen klo 10.

Missä kurssipaikkani sijaitsee?
Kurssipaikat sijaitsevat kävelyetäisyydellä Toivolan Vanhasta Pihasta.
Kaikki kurssipaikat sijainteineen tulevat löytymään myös festarilehdessä olevasta kartasta. 

Kurssipaikkojen osoitteet
VANHA PAPPILA
 Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä 
KAUPUNGINTALON KELLARI 
Vapaudenkatu 32, 40100 Jyväskylä
SUOMEN KÄSITYÖN MUSEO 
Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä
KANKAAN LUOVA KAMPUS 
Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä
VAKIOPAINE Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä
RUUSUPUISTO Alvar Aallon katu 9, 40600 Jyväskylä
TEELEIDI Kramsunkatu 7, 40600 Jyväskylä

Onko festaripaikoista olemassa karttaa?
Kyllä on. Kartta on julkaistu painettuna festarilehdestä. Mikäli lehti on vielä saamatta, tässä linkki Google mapsiin johon on merkitty samat kohteet kuin painettuunkin karttaan.

Missä alueella on ruokapaikkoja?
Toivolan Vanha Piha sijaitsee melko keskeisellä paikalla Jyväskylää ja kävelymatkan etäisyydeltä löytyy useita ravintoloita.

Mihin voin parkkeerata autoni?
Tapahtumalla ei ole käytössä vieraille tarkoitettua parkkialuetta, mutta keskusta-alueelta löytyy runsaasti tienvarsipaikkoja sekä parkkihalleja. Toivolan Vanhaa Pihaa vastapäätä Hannikaisenkadulla on pieni maksullinen parkkialue. Lähin parkkihalli sijaitsee Vapaudenkadun ja Vaasankadun risteyksessä.

Mistä Jyväskylästä kannattaa etsiä yöpaikkaa?
Suosittelemme että etsit majoitusta esimerkiksi Airb’n’b:n sekä Visit Jyväskylän kautta.

Voinko ottaa vauvani / lapseni mukaan kurssille?
Et voi. Vaikka lapsesi olisikin hyväkäytöksinen ja hiljainen, haluamme taata kaikille kurssille osallistuville häiriöttömän opetustilanteen, joten hankithan lapsellesi hoitopaikan.

Olen ilmoittautunut vapaaehtoiseksi, koska saan lisätietoa?
Vapaaehtoisten työvuorolistat tehdään valmiiksi kesäkuun aikana. Vapaaehtoisille järjestetään vapaaehtoisinfo, johon sinut kutsutaan sähköpostitse. Kaikki informaatio vapaaehtoisille hoidetaan sähköpostin kautta. Ilmoitathan osoitteeseen jyvaskylaknitfest@gmail.com jos et ole saanut vahvistusviestiä ilmottautumisestasi tai muitakaan viestejä.