YHTEYSTIEDOT  [email protected] 

YHTEYSTIEDOT  [email protected]

Info

Info Jyväskylän Neulefestarit

Jyväskylän Kesän Neulefestarit järjestää lankakauppa Titityy yhteistyössä Jyväskylän Kesän kanssa

 

Jyväskylä

Tässä hieman lisätietoja ihanasta kaupungistamme ja miten löydät perille. Materiaalit on kerätty Visit Jyväskylä -sivustolta.

Sijainti 

Jyväskylä on eloisa ja monipuolinen kaupunki keskellä Suomea, järviseudun sydämessä. Jyväskylä on Keski-Suomen suurin kaupunki ja se sijaitsee Järvisuomen länsipuolella, 270 km Helsingistä pohjoiseen ja 150 km Tampereelta koilliseen. 

 

Saapuminen Jyväskylään

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Jyväskylä on helposti saavutettavissa käytännössä mistä vain.

LENTÄEN

Jyväskylään pääsee myös lentäen. Lähin lentoasema sijaitsee Tikkakoskella, n. 23 km Jyväskylän keskustasta. Lentokentälle pääset helpoimmin taksilla. Finavian nettisivuilta löydät lisätietoa lentokenttäkuljetuksista.

JUNALLA

Jyväskylään pääsee junalla Tampereelta 1,5 tunnissa ja Helsingistä alle 3,5 tunnissa. Rautatieasemalta on vain lyhyt kävelymatka Toivolan Vanhalle Pihalle.

AUTOLLA TAI LINJA-AUTOLLA

Jyväskylään on helppo ajaa. Jos saavut Helsingin suunnasta, seuraa vain E4-tietä, jos saavut Tampereen suunnalta, 9-tie tuo sinut perille.

Linja-autoja kulkee Jyväskylään kaikista ilmansuunnista. Tutustu aikatauluihin Matkahuollon sivuilla www.matkahuolto.fi

Jyväskylän Matkakeskus

Jos tulet Jyväskylään bussilla tai junalla, saavut bussi- ja juna-asemalle, Matkakeskukseen, joka sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Matkakeskuksessa on ravintoloita ja pieniä myymälöitä, joista löydät syötävää ja lukemista matkalle. 

Avoinna: Ma-La 6-22, Su 8-22