Suuret iltajuhlat!

Neulefestareiden suuri iltajuhla järjestetään perjantaina 7.7.2017 Jyväskylän Ainolan tanssilavalla. Tapahtuman sisäänpääsy aukeaa klo 18.

Illanvietossa tarkoitus on rentoutua, pitää hauskaa, viettää aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa ja nauttia. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa, mutta Ainolassa on myös rauhallisia paikkoja joihin voi halutessaan vetäytyä. Pihan suuri nurmialue on täydellinen paikka rentoutua ja katsella kaupunkia Jyväsjärven yli. Festareiden opettajat saattavat myydä omia ohjeitaan sekä tuotteitaan, myös Neulefestareiden oheistuotteita on ostettavissa! Varaa mukaan käteistä, sillä korttimaksumahdollisuutta ei jokaisella ole!

Muutaman ohjelmanumeron olemme suunnitelleet illan sisällöksi. Muun muassa Laine Magazinesta tuttu Jonna Hietala vetää illan aikana puheohjelmaa ja haastattelee niin torialueen myyjiä kuin festareille opettamaan tulleita suunnittelijoitakin. Illan aikana kuullaan myös Ann Myhren esitelmä siitä, millaista on olla neulesuunnittelija Norjassa. Paikalla on dj viihdyttämässä ja paikallinen ravintola Taikuri kokkaa pihalla moneen makuun sopivaa, herkullista street foodia, käteismaksulla! Heillä on myynnissä myös virvokkeita.  Alkoholitarjoilua alueella ei ole.  Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta tilaisuuden luonteen vuoksi se ei välttämättä sovellu kaikista nuorimmille. 

Iltajuhlan ohjelma rakentuu kesän aikana ja varmistuvista asioista tiedotetaan. Lippu kannattaa kuitenkin ostaa jo hyvissä ajoin, sillä niitä ei myydä rajattomasti.

Kyseessä on yksityistilaisuus jonne myydään ennakkolippuja ZUPticketin kautta. Mikäli lippuja jää, niitä voi ostaa Ainolan edustalla olevasta lippukioskista tapahtumailtana klo 18 alkaen. Tapahtumaan järjestetään laivakuljetus m/s Satu matkustaja-aluksella. Alus lähtee Alban laiturista klo 18 ja risteilee Jyväsjärven kautta saapuen Ainolan laituriin noin kello 18:30. Aluksen rajatun paikkamäärän vuoksi kuljetuksen sisältäviä lippuja myydään 30 kpl.

Liput tulevat myyntiin ZUPtickettiin torstaina 4.5. klo 10:00. 

Lippu perjantain iltajuhlaan 12e
Lippu perjantain iltajuhlaan laivakuljetuksella Ainolaan 20e

Kuinka pääsen Ainolaan?

Ainolan kotisivuilta löytyy sivu otsikolla ”Näin saavut Ainolaan”. Toivottavasti tästä on hyötyä.

Tässä on myös Googlen karttapalvelun linkki alueesta ja ehdotetuista reitestä Toivolan Vanhalta Pihalta juhlapaikkaan. Ainolaan on keskustasta matkaa noin 2,2km, Googlen mukana sen kävelee puolessa tunnissa. Mikäli haluaa nautiskella kesäillan kauniista maisemista, kannataa Ainolaan kävellä Alban rannan, tai Mattilanniemen sillan kautta tätä reittiä.
Alle voi ottaa myös bussin tai taksin. Paikallisbussien aikataulut löytyvät tämän linkin takaa. Huomaathan, että kesäaikataulut poikkeavat tämänhetkisistä.