Susanne Sommer

coming-to-knitfest-susanne-1

Susanne Sommer on intohimoinen neulesuunnittelija Itävallasta. Hän rakastaa nopeita ja helppoja projekteja ja yllättyy aina, kun fingering-vahvuisesta langasta neulotussa mekossa onkin neulomista ihan urakaksi. Susanne yhdistää neuleissaan värejä ja tekstuureja ja leikittelee vaatteen rakenteella. Tavoitteena hänellä on aina värikäs, käytännöllinen ja hauska lopputulos. Briossi, lyhennetyt kerrokset sekä i-cord ovat tämän suunnittelijan lempiasioita. Susannen mielestä neulojan vaatekaapin täydentävät tutulla tekniikalla toteutetut korut.

Knit Jewelry

pe / Fri 7.7.2017 zupticket_logo_ostaliput_bu
klo / hours 11-14
hinta / price 69e
Suomen käsityön museo / The Craft Museum of Finland
Opetuskielenä englanti / Class is in English

Oletko aina halunnut yhdistää käsityöharrastuksen koruihin? Tällä kurssilla Sosu opastaa kuinka neuleista tai virkkuista saa loihdittua hienoimpia koruja käyttäen kavennuksia, levennyksiä, lyhennettyjä kerroksia sekä tavallisimpia koruaskartelutarvikkeita. Itse tehtyihin koruihin voi lisätä myös tasseleita, tupsuja ja hapsuja.

Sosu tuo kurssille valmiita ohjeita sekä materiaaleja joita saa halutessaan käyttää. Kurssilla on sallittua antaa mielikuvituksenknitjewelry_sosu_03 lentää ja tarvikkeista löytyy kaikkea neule- ja kirjontalangoista aina kejuihin ja vaijereihin. Älä pelkää ottaa mukaan “liikaa” materiaalia josta ammentaa inspiraatiota!

Kurssi sopii kaikentasoisille kädentaitajille.
Kurssille itse tuotavat materiaalit: pieni määrä lankaa (voit itse päättää langan paksuuden), kirjontalankaa tai haluamaasi narua / rihmaa, metallista tai muovista ketjua, neulepuikkoja ja virkkuukoukkuja.
Tunnilla on käytettävissä koruntekovälineitä, pihtejä sekä lankaa / narua / rautalankaa.
Opetuskielenä englanti.

All about i-cords

su / Sun 9.7.2017 zupticket_logo_ostaliput_bu
klo / hours 10-13
hinta / price 69e
Kaupungintalo / City Hall
Opetuskielenä englanti / Class is in English

Kurssilla opit uusi käyttötapoja tuolle niin mainiolle i-cord-nimiselle neuleputkelle. Opit, kuinka sen avulla saat neuleisiin siistit helmat ja reunukset ja kuinka i-cordilla lisätään hieman väriä neuleisiin. Sosu opettaa miten i-cordilla luodaan neuleen silmukat, kuinka sitä käytetään hulpioissa, miten i-cordia applikoidaan ja kuinka sillä päätellään silmukoita. Hän neuvoo myös, miten i-cordia voi käyttää hyödyksi napinlävissä.i-cords_sosu-3

Tunnilla neulotaan pieni mallitilkku ja pääset heti kokeilemaan oppeja käytännössä.
Tunti sopii kaikentasoisille neulojille. Sinun tulee osata neuloa oikeaa sekä nurjaa, lisätä ja kaventaa silmukoita.
Tunnille itse tuotavat materiaalit: jämälankoja sekä langalle sopivat puikot, joko sukkapuikot tai lyhyt pyöröpuikko, päättelyneula, sakset.
Opetuskielenä englanti.