Sideshowt

2
2.png

Jyväskylän Kesän Neulefestareiden perjantai-illan risteily

Festivaaliviikon perjantaina 5.7. M/S Rhea risteilee jälleen Jyväsjärvellä. Risteilyllä ovat paikalla ainakin festareiden ulkomaalaiset suunnittelijat ja illan aikana kuullaan hieman heidän tarinoitaan neulemaailmasta.

Risteilyalus lähtee klo 19 Jyväskylän satamasta. Risteilyllä on katettu buffetpöytä joka sisältää alkoholittomat ruokajuomat. Tarjolla on Rhean kesäinen Fajitas-menu joka sisältää vehnätortilloja, tacoja, nachos chipsejä, tomaattisalsaa, cheddar-juustokastiketta,guagamolea, jalapenoja, amerikansalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa. Tulista salsa-bolognesea, pariloitua broileria, haudutettua sipulia, chilipapuja, paistettuja herkkusieniä. Kahvi, tee, pikkuleipälajitelma

Laivan keittiö käyttää vähälaktoosisia tuotteita ja he ovat huomioineet gluteenittoman ruokavalion.

Risteilylle myydään lippuja 65e:n hintaan. Liput myydään Titityyn verkkokaupan kautta ja ne tulevat myyntiin perjantaina 17.5.2019 klo 11. Lippuja myydään 27.6. saakka.

Risteilyn aikataulu on seuraava:
18:30 – 19 laivaan nousu
19:00 M/S Rhea risteilyalus lähtee Jyväskylän satamasta
Kolmetuntisen risteilyn aikana syödään hyvin, nautitaan uusista ja jo tutuista neuleystävistä, ihastellaan kauniita järvimaisemia ja päästään kuulemaan Neulefestareiden ulkomaalaisten opettajien tarinoita. Haastattelukielenä on englanti. Luvassa voi olla myös oheisohjelmaa!
22:00 Alus palaa Jyväskylän satamaan, josta voi vielä jatkaa Neulefestareiden viralliseen jatkotapahtumaan Jyväskylän Kesän Puistojuhliin Lounaispuistoon. Lippuja Jyväskylän Kesän Puistojuhlaan voi ostaa lippu.fi-palvelun kautta.

Kun ostat lipun, täytä myös oheinen lomake jolla ilmoitat mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot! Emme kysele ruokarajoitteita enää erikseen lipunoston jälkeen. https://forms.gle/gXxe3BSrkuE9s9mFA