Rachel Coopeyn kurssit

Kurssien opetuskielenä on englanti ja kurssit pidetään Lankakauppa TitiTyyn tiloissa Toivolan Vanhalla Pihalla!

Choose your own Sockventure!

Kurssin kesto 4 tuntia

Tällä kurssilla hyödynnetään neulojille usein kasautuvia jämälankoja ja neulotaan niistä sukka! Luot uniikit sukat käyttäen erilaisia neulepintoja, raitoja ja tekniikkoja. Kurssilla keskustellaan erilaisista kantapäiistä ja sukansuista ennen valintojen tekemistä. Tuo kurssille pieniä määriä erilaisia sukkalankoja sekä 2,25/2,5mm pyörö- tai sukkapuikot, oman neuletyylisi mukaan. Rachel opettaa kurssilla myös magic loop-tekniikan, joten jos olet arastellut sen koettamista, nyt on loistava hetki yrittää!

Kurssin vaikeustaso edellyttää, että osaat neuloa sujuvasti suljettua neuletta ja olet aiemmin neulonut sukan.

Inspired Socks

Kurssin kesto 4 tuntia

Tämä kurssi lähtee inspiraatiosta. Tuo kurssille mukanasi joku sinua inspiroiva asia kuten valokuva, jokin kuvio tai pintaneule neulemallikirjasta. Kurssilla tehdään sukkaohje tämän inspiraation pohjalta.

Kurssille osallistujat oppivat mistä sukkamallin suunnittelu rakentuu. Rachel kertoo mitä haasteita prosessiin sisältyy ja miten ne voitetaan. Tarvitset kurssille mukaasi haluamaasi sukkalankaa tai -lankoja sekä sukan neulomiseen soveltuvat puikot. Sinun tulee myös tietää lankasi neulettiheys valitsemillasi puikoilla (normaalisti sukkien neuletiheys on noin 36s/10cm).

Kurssin vaikeustaso edellyttää, että osaat neuloa sujuvasti suljettua neuletta ja olet aiemmin neulonut sukan.

Viikonlopun lippupaketit myynnissä ZUPticketissä keskiviikkona 10.1.2018 klo 10:00 alkaen.