Molla Mills

coming-to-knitfest-molla

MOLLA MILLS on suomalainen muotoilija ja ompelija, jonka tyylikkäissä käyttöesineissä yhdistyvät kekseliäät ideat ja graafiset kuviot. Molla Millsillä on samanniminen käsityöyritys, joka myy hänen itse virkkaamiaan tuotteita. Suomen lisäksi niitä on ollut myynnissä, näyttelyissä ja lehdissä aina Saksaa ja Etelä-Koreaa myöten. Mills vetää lisäksi käsityöpajoja, jotka täyttyvät innokkaista harrastajista kerta toisensa jälkeen. Muotilehti Elle on valinnut tyylitietoisen suunnittelijan parhaiten pukeutuvien suomalaisnaisten joukkoon.

Aiemmista tiedoista poiketen Molla tulee opettamaan Neulefestareille aivan uudenlaista popcornvirkkausta!

Popcornvirkkaus / Popcorns!zupticket_logo_ostaliput_bu

to / Thu 6.7.2017IMG_20170523_123446_330
klo / hours 10-13
Old vicarage / Vanha Pappila
Torstain kurssi peruttu!

pe / Fri 7.7.2017
klo / hours 14-17
hinta / price 59e
Kaupungintalo / City Hall
Opetuskielenä suomi / Class is in Finnish

Virkkaa kolmiulotteista jäätelöä! Pylväitä ja popcorn-silmukoita yhdistämällä virkkaat hauskoja kolmiulotteisia pintoja. Kurssilla virkkaamme kolmiväristä jäätelökuosia, joka sopii erilaisiin pussukoihin ja kasseihin. Opit popcorn-silmukan virkkaamisen lisäksi lankojen kuljettamisen monivärisessä virkkuussa sekä värin vaihtamisen. Valitse työhösi herkullisen kesäiset langat ja tule mukaan virkkaamaan

Opi virkkaamaan kolmiväristä pintaa Mollan kanssa! Tekniikoina pylväs ja popcorn-silmukka. Virkkaamme pienen laukun puuvillalangasta, koukkukokona 3,0. Kurssilla opit perussilmukoiden lisäksi värinvaihdon ja langan kuljettamisen silmukoiden mukana. Ohjetyönä Mollan uusi kuosi.

Voit tuoda mukanasi omat langat ja koukun työtä varten. Tuo 50g ruskeaa lankaa vohvelia varten, 50g vaaleaa väriä jätskipalloihin ja 100g haluamaasi taustaväriä. Mallityö on virkattu Catania-langasta 3mm koukulla. Lankakauppa TitiTyy myy Catania-lankaa, joten voit poiketa ostoksilla myös ennen kurssia.

Opetuskielenä suomi.