Isabell Kraemer

Isabell.jpg

Isabell Kraemer on saksalainen neulesuunnittelija. Hän luo ajattomia malleja nykyaikaisen neulojan jokapäiväiseen tarpeeseen. Isabell rakastaa ulkoilmaa ja luonto onkin hänen suuri vaikuttajansa. Hänen mallinsa ovat rentoja, muodikkaita ja nykyaikaisia, mutta niissä on jokaisessa pieni twisti. Isabell on koukussa raitoihin ja saumattomiin neuletekniikoihin. Hän on ammatiltaan ompelija, joten saumat ovat hänelle tuttuja, mutta saumattomassa neulomisessa viehättää vaatteen rakentuminen ja keskeneräisen työn sovittamisen helppous.
Isabell luonnehtii itseään kaoottiseksi, pieneksi naururyppyjen valtaamaksi, rakkauden täyttämäksi, luovaksi muodin ihailijaksi. Hän on naimisissa ja hänellä on jo täysi-ikäinen “poika” jonka hän mainitsee suurimmaksi saavutuksekseen. Onpa pojan mukaan nimetty neulepuserokin!

top down knitting; basics and beyond

soldoutpe / Fri 7.7.2017zupticket_logo_ostaliput_bu
klo / hours 14-17
hinta / price 79e
Vanha Pappila / Old vicarage
Opetuskielenä englanti / Class is in English

2016-02-021

Onko itsevarmuutesi kohdallaan perussilmukoiden sekä -rakenteiden suhteen? Tällä kurssilla Isabell opastaa uusia tekniikoita joilla laajennat osaamistasi ja viet neulomisen uudelle tasolle.

Kurssilla opetellaan neulomaan vaate ylhäältä alaspäin. Tällä tavoin neuloessa voit sovittaa vaatettta jokaisen vaiheen jälkeen ja näin tarkastella neuleen istuvuutta. Kurssilla opit välttämään yleisimmät sudenkuopat.
Kurssi on suunnattu keskitason neulojille.
Kurssilla tarvittavat ennakkotiedot: suljettuna pyörönä neulominen, perustietämys paidan rakenteesta.
Opetuskielenä englanti.

Kurssille itse tuotavat materiaalit: muistikirja ja kynä, DK- tai worsted-vahvuista neulelankaa sekä langalle sopivat sukka- ja pyöröpuikot, hakaneuloja tai avattavia silmukkamerkkejä, päättelyneula, neulepuikkojen kokoa vastaava virkkuukoukku sekä jonkin verran jämälankaa.

Ennen kurssia tehtävää: Tarvitset kolme mallitilkkua.
Luo 20 silmukkaa. Neulo 6 kerrosta ainaoikeaa, sitten 4 kerrosta sileää oikeaa neuletta. Jätä neule puikoille ja ota työ mukaasi kurssille.

short-rows …when, why, and how to use them!

soldoutla / Sat 8.7.2017zupticket_logo_ostaliput_bu
klo / hours 14-17
hinta / price 79e
Vanha Pappila / Old vicarage
Opetuskielenä englanti / Class is in English

2015-05-03

Tällä kurssilla opit useita erilaisia tapoja lisätä neuleisiin muotoiluja käyttäen lyhennettyjä kerroksia. Isabell Kraemer opastaa muun muassa miten muotoilla suljettuna neuleena neulottavaa pääntietä, miten muotoilla olkapäät, rinnan muotoilut sekä kuinka lyhennettyjä kerroksia voi hyödyntää myös vaatteen helmassa. Isabell tuo mukanaan omia neulemallejaan havainnollistamaan metodeja.

Kurssi sopii keskitasoisille neulojille. Opetuskielenä englanti.
Kurssilla tarvittavat ennakkotiedot: suljetun neuleen neulominen

Kurssille itse tuotavat materiaalit: muistikirja ja kynä, DK tai worsted-vahvuista lankaa sekä langalle soveltuvat puikot; hakaneuloja tai avattavia silmukkamerkkejä; päättelyneula, neulepuikkojen kokoa vastaava virkkuukoukku sekä hieman jämälankaa.

Ennen kurssia tehtävää:
1) Pääntien muotoiluja varten neulo reunus. Luo 40 silmukkaa ja yhdistä neule renkaaksi. Neulo 4 kerrosta 1x, 1n-joustinta. Neulo 1 kerros oikein. Jätä työ puikoille odottamaan ja ota se mukaan kurssille.
2) Rinnan sekä helman muotoiluja varten neulo mallitilkku. Luo 28 silmukkaa. Neulo 6 kerrosta ainaoikeaa, sitten 4 kerrosta sileää oikeaa. Jätä työ puikoille odottamaan ja ota se mukaan kurssille.