Ann Myhre

coming-to-knitfest-ann

Ann Myhre aloitti neuleohjeiden kirjoittamisen, koska ei itse osannut neuloa valmiista ohjeista. Annen ohjeet ovat rakenteeltaan helppoja ja niissä on usein kirjoneuletta. Hän insportoituu väreistä sekä toisista neulojista, hän kerää omia tauluja Pinterestiin. Ann sanoo olevansa hidas suunnittelija ja jotkut ohjeistaan hän on sarjoittanut uusiksi lastensa lempineuleista. Norjalaisen Pinneguri-nimellä suunnittelevan Annen tekemisiä voit seurata Ravelryssä, Instagramissa sekä Pinterestissä.

Steek it all!

pe / Fri 7.7.2017 zupticket_logo_ostaliput_bu soldoutklo / hours 14-17
hinta / price 79e
Vanha Pappila / Old vicarage
Opetuskielenä englanti / Class is in English

soldoutla / Sat 8.7.2017zupticket_logo_ostaliput_bu
klo / hours 10-13
hinta / price 79e
Vanha Pappila / Old vicarage
Opetuskielenä englanti / Class is in English

8747859440_2d8a949256

Tuliko villatakista liian iso eikä purkaminen huvita? Haluaisitko neuloa kaiken suljettuna pyöröneuleena ja hoitaa viimeistely leikaten, mutta neuleen ja saksien yhdistäminen vain kauhistuttaa liikaa? Ei huolta, tämä kurssi on sinulle.harepus_bilde2

Kurssilla Ann opettaa sinulle kaiken neuleen leikkaamiseen vaadittavan tiedon. Hän opastaa silmukoiden vahvistamisen virkkuukoukulla, nappilista-, resori- sekä hihasilmukoiden poimimisen. Pääset myös kokeilemaan eri materiaaleista neulottuja pintoja kuten villaa, merinoa, alpakkaa sekä superwash-käsiteltyä neuletta.

Kurssi sopii aloitteleville neulojille. Kestoltaan kurssi on 2-3 tuntia. Kurssin kesto riippuu osallistujien määrästä ja aktiivisuudesta. Opetuskielenä englanti.
Kurssille on ennakkotehtävä jonka Ann lähettää kurssille ilmoittautuneille.

Starting a tradition – collecting Norwegian knitting patterns in the early 1900s

la / Sat 8.7.2017zupticket_logo_ostaliput_bu
klo / hours 14-15
hinta / price 25e
Suomen käsityön museo / The Craft Museum of Finland
Opetuskielenä englanti / Class is in English

Mikä yhdistää Arnen ja Carloksen, legendaarisen norjalaisen Marius-villapaidan sekä Elinor Floren sykähdyttävän kauniit neulemallit? Kaikki edellä mainitut ovat ottaneet vaikutteita Annichen Sibbern Bøhniltä, naiselta joka on tätä nykyä legenda kotimaassaan Norjassa. Annichen kuului 1900-luvulla naisporukkaan jotka yhdessä perustivat norjalaisen käsityöneuvoston nimeltään Husfliden ja lähtivät kiertämään Norjaa keräten neulemalleja sekä käsityöperinteitä.
Opetuskielenä englanti.

ans_bilde3