Neulekulkue!

Jyväskylässä on lähes täydellinen sää Neulefestareiden kulkueelle! Neulekulkue starttaa tänään klo 13 Toivolan Vanhalta Pihalta kohti Kompassia. Pue kaikki ihanimmat neuleet päällesi ja tule mukaan! Sateen sattuessa kulkue jatkaa Kompassilta Kaupunginteatterin lämpiöön.

It is nearly perfect weather for our Knit Fest! A bit grey and cloudy, the usual Finnish Summer weather. So, wear all your knits and come to our Knit Parade! Parade leaves from Toivola Old Courtyard at 1PM. We walk to Kompassi, in case of rain the parade continues to the city theatre.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s