Fysioterapeutti Neulefestareilla!

Viime vuoden Neulefestareilta kerätyssä palautteessa korostui toive käsi- ja hartiahieronnoista pitkän festariviikonlopun aikana. Toiveenne on kuultu! Topi Laitinen, mies Luonnonvoima -yrityksen takaa tulee tarjoamaan fysioterapeutin palveluita Neulefestareille! Topi on tavattavissa Toivolan Vanhalla Pihalla markkina-aikoina perjantaina ja lauantaina. 15 minuutin hieronta maksaa 10 euroa, maksuvälineiksi käy kortti sekä käteinen. Topi on mukana myös perjantaina iltajuhlassa! 18268191_1246065408845232_8940049501692026412_n.png

We have granted one of your biggest wish from last years Knit Fest. Many of you wanted a physiotherapist who would offer hand and neck massages during our long festival weekend.
Topi Laitinen, man behind Luonnonvoima – physiotherapy is coming to Knit Fest! He will be at Toivola Old Courtyard on Friday and Saturday, during our market hours. He offers 15 min massages for 10 euros, payment by cash or card. Topi is also present at Knit Fest party on Friday evening!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s