1st addition to Marketplace!

We have great news!
We are announcing two new vendors that are coming to Knit Fest Marketplace! First up is PetrichorYarns!

petrichorblack.jpg

This is relevantly new indie-dyer from Tampere, Finland. Her Etsy-shop sells beautifully hand dyed yarns, project bags and stitch markers. She has done some self-striping sock yarns that I know you love! The lady behind this company has blog and a knitting podcast called Hippukirja. Check out her shop, blog and her videos! And of course PetrichorYarns has account also in Instagram!

 

Elikkäs! Markkinoille oon tulossa kaksi uutta nimeä! Ekana esittelyssä tamperelainen PetrichorYarns. Firman takana on Hippusia-blogista ja Hippukirja-videopodcastista tuttu Johanna! Firma on aivan tuore, mutta Johannan värisilmä ja etenkin nuo harvinaisemmat itsestäänraidoittuvat sukkalangat ovat tehneet vaikutuksen. PetrichorYarnsin Etsy-kaupassa on valikoimissa lankojen lisäksi projektipusseja ja silmukkamerkkejä. Seuraahan Johannan touhuja myös Instagramissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s