Knit-along & start-along night

kal-ilta.png

Keskiviikkona 5.4.2017 pidetään ensimmäiset festarietkot Lankakauppa TitiTyyssä!

Osa festareille tulevista opettajista on avokätisesti tarjonnut koodeja joilla saatte heidän ohjeitaan tarjoushintaan. Nämä koodit julkaistaan alkuviikosta täällä blogissa sekä festareiden Ravelry-ryhmässä. Keskiviikkona TitiTyyssä on lankatarjouksia startiitin maksimoimiseksi ja pikkulinnut ovat vihjailleet myös suunnittelijavieraista!

Neuleilta alkaa klo 17. Mikäli tulet paikalle, kerrothan osallistumisesta Facebook-tapahtumassa. Kaupalle on rajallinen tila neulojille, mutta toivomme että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan! Neuleiltaan voi osallistua myös Google Hangoutsin kautta, videokeskustelussa voi olla kerrallaan 10 henkilöä. Neulefestarit löytyvät yhteystiedoista osoitteella jyvaskylaknitfest@gmail.com. Viritämme myös liveläheyksen Facebook-ryhmään!

Next Wednesday our LYS TitiTyy is hosting a knit-along start-along-night! Join us and cast on all the things! 

Tiina from TitiTyy has promised some mind blowing discounts and some of our festival teachers have offered a coupon code for their patterns. These codes will be revealed early next week here on our blog and on our Ravelry group. 

If you can’t come and join in person, you may want to participate via Google Hangouts or Facebook live stream. You can find us at Google Hangouts by searching jyvaskylaknitfest@gmail.com. Our Facebook group is here.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s