Myyjähaku avattu! Vendor application is now open!

I’d like to inform that vendor application for the marketplace is now open! 

You may apply until 1st of May. If you makeamistake and realise if after sending, no worry, you may edit it after submit. We might have to do some picking, since our marketplace is limited in size. All the applicants will be notified personaly no later that 7th of April.

Myyjät, värjärit ja yrittäjät, nyt voitte ilmottautua halukkaiksi myyjiksi Neulefestareille! Lomake löytyy yläpalkin myyjille ja esittelijöille-sivulta ja se on avoinna 1.4. saakka. Valitettavasti myyntipaikkojen lukumäärä on rajallinen, joten voi olla että kaikki halukkaat eivät pääse mukaan. Ilmoitamme valinnoista sähköpostitse 7.4. mennessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s