Nancy Marchant sekä Ann Myhre

coming-to-knitfest-nancy2

Nancy Marchant on ansainnut itselleen lisänimen “patenttineuleen kuningatar”. Nancy on tutkinut patenttineuleen juuria ja historiaa, uudistanut sitä arkailematta ja luonut uusia jännittäviä tapoja hyödyntää tätä mallineuletta. Nancy on julkaissut useita kirjoja joissa kaikissa käsitellään patenttineuletta uudella tavalla. Hänellä on par’aikaa valmisteilla seuraava kirja. Kyseinen mallineule taipuu siis moneksi ja on erittäin ajankohtainen vielä tänäkin päivänä. Nancy on kokenut opettaja ja tulee Jyväskylän Neulefestareille Amsterdamista. Hän pitää festareilla kaksi kurssia. Nancyyn voit tutustua Ravelryssä sekä Instagramissa.

Nancy Marchant is the Queen Mother of Brioche. For over 30 years, Nancy has studied the nuances of this European stitch, developing new and exciting stitches and techniques for achieving beautiful results. She is the author of Knitting Brioche, Knitting Fresh Brioche, Leafy Brioche and is working on her current knitting passion of developing tuck stitches. Nancy lives in Amsterdam yet still finds the time to travel the world giving lessons and spreading the Brioche love around.
You can get to know Nancy from Ravelry and Instagram.

Coming to knitfest Ann.jpg

Ann Myhre aloitti neuleohjeiden kirjoittamisen, koska ei itse osannut neuloa valmiista ohjeista. Annen ohjeet ovat rakenteeltaan helppoja ja niissä on usein kirjoneuletta. Hän insportoituu väreistä sekä toisista neulojista, hän kerää omia tauluja Pinterestiin. Ann sanoo olevansa hidas suunnittelija ja jotkut ohjeistaan hän on sarjoittanut uusiksi lastensa lempineuleista.
Norjalaisen Pinneguri-nimellä suunnittelevan Annen tekemisiä voit seurata Ravelryssä, Instagramissa sekä Pinterestissä.

Ann Myhre was never good at following other peoples patterns, so she started making her own. Her patterns are easy in construction, and they often have stranded parts. Ann finds inspiration from other knitters and colors, and she has her own inspirational boards on Pinterest. She says she is a slow designer and some of her patterns are re-makes from her childrens favorite sweaters.
Ann is also knows as Pinneguri and you can follow her at Raverly, Instagram and Pinterest.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s