Jonna Hietala

Coming to knitfest Jonna.jpg

Jonna Hietala on tamperelainen toimittaja-valokuvaaja, joka luotsaa muun muassa kansainvälistä Laine Magazinea, jolla on tuhansia lukijoita ja pitkälti toista sataa jälleenmyyjää kaikkialla maailmassa. Englanniksi julkaistavan Laineen lisäksi Hietala vastaa myös kotimaisesta Taito-lehdestä. Hänet tunnetaan persoonallisista, vahvoista valokuvista, jotka kuljettavat katsojan kuvaushetkeen, sen tuoksuihin, tunnelmiin ja tuntoihin.

Jonna Hietala is a journalist and photographer, who – among other things – leads the international Laine Magazine, which has thousands of readers and far over hundred retailers all over the world. In addition to Laine, Hietala is also responsible for the Finnish Taito magazine, which is published by The Finnish Crafts Organization. She is known by her authentic, poetic photographs which truly tell more than thousand words.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s