Heidi Alander

Coming to knitfest Heidi.jpg

Heidi Alander on jyväskyläläinen neulesuunnittelija, joka on tullut tutuksi erityisesti kauniista huiveistaan ja pitseistä. Heidi suunnittelee ohjeita Ravelryyn nimimerkillä Sadelma Knits, ja hänen ohjeitaan on julkaistu esimerkiksi Laine Magazinessa. Festareille Heidi tulee opettamaan huivisuunnittelun saloja. Instagramissa Heidiä vois seurata @sadelmaknits.

Heidi Alander is knitwear designer from Jyväskylä. She is known especially from her beautiful and easy-to-knit shawls. Heidi designs under the name of Sadelma Knits, and her patterns have been published f.e. in Laine Magazine. Heidi loves to knit, design and cast on all the things. Follow her on Instagram @sadelmaknits.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s