Susanne Sommer

Coming to knitfest Susanne (1).jpg

Susanne Sommer is a passionate knitter and knitwear designer from Austria. She loves quick and easy projects, but her love of fingering weight yarn does not always go hand in hand with that (there are lots and lots of stitches in a fingering weight dress…). Susanne likes combining colors and textures with unusual construction methods to create colorful, practical and fun knitwear. Brioche, short-rows and i-cords some are her favorites and she thinks that no hand-knit wardrobe is complete without knit jewelry statement pieces. You can follow Sosu at Instagram and on her Ravelry group.

Susanne Sommer on intohimoinen neulesuunnittelija Itävallasta. Hän rakastaa nopeita ja helppoja projekteja ja yllättyy aina, kun fingering-vahvuisesta langasta neulotussa mekossa onkin neulomista ihan urakaksi. Susanne yhdistää neuleissaan värejä ja tekstuureja ja leikittelee vaatteen rakenteella. Tavoitteena hänellä on aina värikäs, käytännöllinen ja hauska lopputulos. Briossi, lyhennetyt kerrokset sekä i-cord ovat tämän suunnittelijan lempiasioita. Susannen mielestä neulojan vaatekaapin täydentävät tutulla tekniikalla toteutetut korut. Sosua voit seurata Instagramissa sekä hänen omassa Ravelry-ryhmässään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s