Isabell Kraemer

Coming to knitfest Isabell.jpg

German knitwear designer Isabell Kraemer creates everyday items for modern knitters. Loving the outdoors, she is heavily influenced by nature; and those who know her designs love her casual, contemporary pieces that all come with a little twist. Isabell has a knack for taking the simplest of elements, working them into classic shapes, and creating a fresh take on the everyday sweater. A confessed stripe addict herself, she is also hooked on seamless construction; not because she doesn’t like seaming (she is a fully qualified dressmaker after all), but because she loves to see garments take shape and being able to adjust the fit on the go. Although hugely successful as a knitwear designer, she says that the biggest accomplishment is her son (there is even a pullover named after him) – becoming a mother was the best thing that has happened to her, followed a close second by her husband of a few years and her three cats.

Isabell Kraemer on saksalainen neulesuunnittelija joka luo malle nykyaikaisen neulojan jokapäiväiseen tarpeeseen. Isabell rakastaa ulkoilmaa ja luonto onkin hänen suuri vaikuttajansa. Hänen mallinsa ovat rentoja, muodikkaita ja nykyaikaisia, mutta niissä on jokaisessa pieni twisti. Isabell on koukussa raitoihin ja saumattomiin neuletekniikoihin. Hän on ammatiltaan ompelija, joten saumat ovat hänelle tuttuja, mutta saumattomassa neulomisessa viehättää vaatteen rakentuminen ja keskeneräisen työn sovittamisen helppous.
Isabell luonnehtii itseään kaoottiseksi, pieneksi, naururyppyjen valtaamaksi, rakkauden täyttämäksi, luovaksi muodin ihailijaksi. Hän on naimisissa ja hänellä on jo täysi-ikäinen “poika” jonka hän mainitsee suurimmaksi saavutuksekseen. Onpa pojan mukaan nimetty neulepuserokin, arvaatko mikä niistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s