Veera Välimäki

Veera Välimäki lives and designs in a very small village in Southern Finland. Her designs focus on simple and clean lines with small fresh details. She loves simple yet modern knits that are both easy to knit and easy to wear – year after year.

Creating, re-creating and exploring have huge part in Veera’s design process. Knitting started as a simple way of doing a few stitches for a creative outfit but quickly it turned into a true passion. Needles and a few skeins of yarn are her paint and canvas.

Veera and Joji Locatelli have been publishing a series of pattern books called Interpretations, and they’ve just released volume 4. You can purchase the e-book from Ravelry.

Coming to knitfest Veera.jpg

Veera Välimäki asuu ja työskentelee pikkuruisessa kylässä Etelä-Suomessa. Veeran neuleet keskittyvät selkeän yksinkertaisiin linjoihin ja pieniin raikkaisiin yksityiskohtiin. Hän pyrkii suunnittelemaan neuleita, jotka ovat moderneja ja käyttökelpoisia vielä vuosienkin jälkeen.

Työssään Veeralle on tärkeää tutkiminen ja uudelleenluominen. Prosessi saattaa vaatia monia yrityksiä ennen kuin langan ja mallin paras mahdollinen yhdistelmä neuleessa löytyy. Vaikka neulominen oli aluksi vain vapaa-ajan harrastus, muuttui se nopeasti hänelle intohimoksi. Lanka ja puikot ovat Veeralle kuin taiteilijan taulu ja sivellin.

Veera on julkaissut ystävänsä Joji Locatellin kanssa Interpretations-nimistä neulemallisarjaa. Sarjan neljäs osa julkaistiin aivan hiljattain. Malleihin kannattaa tutustua Ravelryssä, jossa myös e-kirja on ostettavissa. Näistä malleista pistetään käyntiin yhteisneulontaa tässä alkukeväästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s