Piitu Nykopp ja Soile Pyhänniska!

Eilen julkaistiin kaksi kiinnitettyä suunnittelijaa jo Instagramin puolella, kerrotaanpa heistä nyt hieman enemmän täällä blogissa.

coming-to-knitfest-piitu

Piitu tulee festareille Fiskarsin kylästä ja kertoo itsestään seuraavaa:

”Neuleet ovat seuranneet minua kaikissa elämäni vaiheissa ollen välillä enemmän ammatillisesti pinnalla ja välillä väistyen muiden intressien edessä taustalle. Tietoni ja taitoni taiteen ja käsityön alalta ovat yhdistyneet mm. nukeiksi. Kuvataiteen ammattiopettajana olen kehittänyt laajalti alan ammatillista koulutusta. Neuleet ja minä olemme olleet erottamattomat, niinpä silmukoiksi ovat kiertyneet elämäni ilot ja murheet. Kuvataiteilijana näen neuleen kuvana, sommitelmana, jonka siirrän silmukoiksi. Neuleiden suunnittelu on ollut varsin antoisa ilmaisukanava.”

Piitu has always been a knitter. Just like for many of us, sometimes she has more and sometimes less time for this dear hobby. Nevertheless, handwork has always had a major role in her life. She pours the joys and tears of her life into knitted items.Piitu Nykopp is a professional teacher of visual arts and she has been developing the education system in Finland. Her designing process starts by visualizing the final product and designing is important way of expressing herself.

Soile Pyhänniska

coming-to-knitfest-soile

Soilen neulojan ura meinasi tyssätä jo koulussa opettajan uhkaillessa ehdoilla, jos lapaset eivät valmistuisi. Nyttemmin hänen neulepuikoillaan on tanssit joka päivä: lanka virtaa ja silmukat soljuvat. Lankakaupassa hän suunnistaa värien perusteella ja koriin sujahtaa useimmiten käsinvärjättyä villaa. Päivätöissä graafisena suunnittelijana väreillä on myös iso rooli.
Tutustu Soilen tekemisiin neulovanarttu.blogspot.fi tai Instagramissa @s.pyhanniska

Soiles career as a knitter was about to get bogged down in the school as teacher was threatening fail mark if the mittens would not get finished. Nowday her needles are dancing every day: yarns are jiggling and stitches are swinging. In yarn stores she navigates by the colors and her shopping basket is full of hand dyed wools. Colors have a big role in her day job too, Soile works as a graphic designer. Take a closer look at her knitting life at neulovanarttu.blogspot.fi or at Instagram @s.pyhanniska

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s