Molla Mills, the queen of crochet

coming-to-knitfest-molla

 Molla on erityisen tunnettu veikeistä virkkauksistaan ja Virkkuri-kirjasarjasta, jonka viimeisin osa vuodelta 2015. Osalle teistä Molla on tuttu jo viime vuoden Neulefestareilta. Hän on muotoilija ja ompelija, jonka tyylikkäissä käyttöesineissä yhdistyvät kekseliäät ideat ja graafiset kuviot. Molla Millsillä on samanniminen käsityöyritys, joka myy hänen itse virkkaamiaan tuotteita. Suomen lisäksi niitä on ollut myynnissä, näyttelyissä ja lehdissä aina Saksaa ja Etelä-Koreaa myöten. Mills vetää lisäksi käsityöpajoja, jotka täyttyvät innokkaista harrastajista kerta toisensa jälkeen. Mollaa voit seurata hänen kotisivujensa kautta sekä Instagramissa @molla.mills. Mitähän kivaa Molla on keksinyt festarikansan päänmenoksi! 

Many of you remember Molla Mills from Knit Fest 2015. Now she is back with new tricks on her sleeve!
Molla Mills is a Finn designer and dressmaker and she loves to combine graphic patterns and inventive ideas. Molla is known for her fun and intriguing crochet patterns. She has published three crochet books called ”Virkkuri”. Her items can be bought and spotted from Finland and Germany and even all the way from South-Korea.
Molla Mills charms with her neat and feminine style, sunny personality and never-ending original ideas. Her blog has a wide international audience, and it can be followed at mollamills.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s