Liinu Kekäläinen Neulefestareille!

coming-to-knitfest-liinu

Liinu Kekäläinen on kuopiolainen lankakauppias, elämäntapakässäilijä, intohimoinen neuloja sekä totaalihurahtanut miniryijynainen, ja paljon muuta. Hänet löytää useimmiten kuopiolaisen Kässäkerho Pom Pomin tiskin takaa kikattamasta tahi värjäyspatojen ääreltä ihmettelemästä. Mitähän Liinu festareilla opettaakaan?

Liinu Kekäläinen does a lot. She owns yarn store which name could be translated “Handcraft club Pom Pom”, she is a passionate knitter and crafting is her lifestyle. Liinu also dyes Pom Poms own yarns and makes earrings and necklaces. Liinu has fallen in love with miniature woollen rugs, ryas, and she will be teaching how to make one at the festival. Liinu knows a lot of crafting, can you guess what she will teach at Knit Fest?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s