First announcement!

Coming to knitfest Joji.jpg

Our first teacher announcement is Joji Locatelli!

Joji Locatelli enjoys living her life in sunny Buenos Aires, Argentina, while dreaming of visiting the rest of the world armed with knitting needles and yarn. (She believes life is much sweeter when served with coffee and chocolate.) Joji has been actively knitting for twelve years (and counting). She self-published her first design in 2008 and now has more than 100 patterns on Ravelry, as well as four Interpretations with Veera Välimäki. Visit www.jojiknits.com to learn more about Joji and her patterns.

Joji Locatelli opettaa Neulefestareilla!

Joji tulee Neulefestareille Argentiinasta saakka. Joji on neulonut aktiivisesti 12 vuotta eikä ole aikeissa lopettaa. Hän julkaisi ensimmäisen neuleohjeensa vuonna 2008 ja vajaan kymmenen vuoden aikana ohjeita on ilmestynyt yli 100 kappaletta. Lisäksi hän on julkaissut neljä Interpretations-kirjaa yhdessä Veera Välimäen kanssa. Hänen matkusteluntäyteisen elämänsä tekee entistä paremmaksi kahvi ja suklaa. Jojista ja hänen ohjeistaan voit lukea enemmän hänen kotisivuiltaan sekä Ravelrystä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s