Neulefestarit tulevat taas!

Jyväskylän Kesän Neulefestarit järjestetään 6.-9.7.2017! Tapahtuma-alueena toimii taas Toivolan Vanhan Pihan ja Jyväskylän Yläkaupungin alue. Luvassa on uusia ja jännittäviä kursseja, neulestaroja ympäri maailman, hipellettäviä herkkuja pursuava torialue, illanviettoja, juhlahumua ja festaritunnelmaa!

Ensimmäiset kurssittajat julkaistaan pian ja kurssit tulevat myyntiin helmikuun aikana erilliseen lippukauppaan. Seuraa festarin Instagram-tiliä ja klikkaa asetuksista julkaisuilmoitukset käyttöön niin et missaa postauksia!

Pyöräytetään kohta myös yhteisneulontaa puikoille, siitä lisää Ravelryssä!

—-

Jyväskylä Knit Festival is happening again! The festival takes place at 6.-9. July 2017. The venue is Toivola Old Courtyard and Jyväskylä uptown. We offer marketplace full of yarny goodies, knitting stars all over the globe, good times and friends to knit with through the Summer nights when the Sun doesn’t set.

Teachers will be announced soon and tickets to the classes will be come to to sale during February. Follow us on Instagram so you won’t miss the announcements. Also join our Ravelry-group, there’s going be KALs happening!

ravelry_banner-1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s